Schuurbrand slaat over naar woning in Den Bosch

Schuurbrand slaat over naar woning in Den Bosch

Geplaatst op 27 mei 2024, om 08:51 uur

DEN BOSCH – In de nacht van zondag op maandag is er brand uitgebroken in een schuur aan de Bredastraat in Den Bosch.

Bij aankomst van de brandweer had het vuur al overgeslagen naar de woning, waardoor de ramen aan de achterkant van het huis waren gesprongen. Ondanks dat de brandweer de brand snel onder controle had, kon niet worden voorkomen dat de woning onbewoonbaar raakte. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

Vanwege wegwerkzaamheden kon de brandweer de straat niet inrijden en moest via een straat achter de woning naar de brandende schuur komen. Ook werden slangen door de woning van de buren gelegd om het vuur te bestrijden. De schade aan de woning is groot. Naast de brandweer was ook de politie aanwezig, en de brand trok veel bekijks. De bewoners zullen tijdelijk ergens anders ondergebracht worden.

Foto’s: Bart Meesters