Rechercheteam onderzoekt dood van 43-jarige vrouw in woning

Rechercheteam onderzoekt dood van 43-jarige vrouw in woning

Geplaatst op 27 mei 2024, om 13:05 uur

GOIRLE – Een rechercheteam onderzoekt de dood van een 43-jarige bewoonster van een woning aan het Wildpleintje in Goirle. De vrouw werd vrijdagmiddag gevonden nadat er een melding binnenkwam dat men geen contact meer met haar kon krijgen.

Direct werd een opsporingsonderzoek gestart om de omstandigheden van haar overlijden te achterhalen. Hoewel er nog sectie op haar lichaam moet plaatsvinden bij het Nederlands Forensisch Instituut (NFI), gaat men ervan uit dat zij vermoedelijk door een misdrijf om het leven is gekomen. Daarom is een Team Grootschalige Opsporing (TGO) van ongeveer 15 rechercheurs met verschillende specialiteiten samengesteld. Forensische specialisten hebben de hele vrijdagnacht onderzoek gedaan in en om de woning. Dit onderzoek is nog niet afgerond en zal de komende dagen voortduren.

Er zijn nog veel onbeantwoorde vragen. De politie roept daarom getuigen of mensen die meer weten over de leefomstandigheden van de vrouw op om contact op te nemen. Bewoners uit de omgeving die de afgelopen dagen iets gezien hebben dat met deze zaak te maken kan hebben, worden gevraagd zich te melden. Informatie over de sociale omgeving van de vrouw is ook welkom. Alle details, hoe klein ook, kunnen mogelijk helpen.

Foto: Politie