Man die nog 30 dagen moet zitten pleegt verzet hevig bij aanhouding

Man die nog 30 dagen moet zitten pleegt verzet hevig bij aanhouding

Geplaatst op 27 mei 2024, om 15:02 uur

ROOSENDAAL – Een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is zondagavond op de Philipslaan in Roosendaal door de politie aangehouden omdat hij nog 30 dagen gevangenisstraf moet uitzitten. Bij zijn arrestatie verzette hij zich hevig.

Agenten zagen omstreeks 19.40 uur  twee mannen lopen over de Philipslaan die zij ambtshalve kennen. Bij navraag bij de Meldkamer bleek dat een van hen, een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, gesignaleerd stond in het opsporingsregister omdat hij nog 30 dagen moet zitten. Bij zijn arrestatie pleegde hij verzet. De agenten liepen daarbij enkele schaafwonden, een kapotte broek en beschadigde bril op.

De man is ingesloten in het cellencomplex, en mag daar zijn straf uitzitten.