Man onder bedreiging van vuurwapen beroofd van (nep) exclusief horloge

Man onder bedreiging van vuurwapen beroofd van (nep) exclusief horloge 

Geplaatst op 25 mei 2024, om 08:10 uur

AMSTERDAM – Donderdagavond worden een man en vrouw beroofd aan de Barajasweg in Amsterdam. Onder bedreiging van een vuurwapen eisen twee nog onbekende mannen waardevolle spullen van de slachtoffers op. Ze raken hierbij niet gewond. De recherche heeft de zaak in onderzoek en komt graag in contact met getuigen.

Omstreeks 22.15 uur parkeren de man en vrouw hun auto in de buurt van een appartementencomplex aan de Barajasweg. Terwijl ze richting de lift lopen, wordt het mannelijke slachtoffer plots van achter vastgepakt door een van de verdachten. Hij krijgt hierbij een vuurwapen tegen zijn hoofd gedrukt. Ze zijn uit op zijn exclusieve horloge. Het slachtoffer legt uit dat deze nep is. Ondanks de uitleg van de man rukken ze het horloge van zijn pols.

Ook nemen ze nog een portemonnee en een telefoon mee. De verdachten vluchten vervolgens in onbekende richting.