Man (23) valt minderjarige meisjes lastig

Man (23) valt minderjarige meisjes lastig

Geplaatst op 23 mei 2024, om 18:04 uur

HALSTEREN – Woensdagmiddag is er een man aangehouden voor schennispleging. Hij sprak minderjarige meisjes aan en deed hen oneerbare voorstellen, maar kon snel aangehouden worden.

Rond 14.00 uur ontving de politie een melding dat een man een meisje aangesproken had en onzedelijk gedrag had vertoond. Zij was hiervan hevig ontdaan en nam meteen contact op met de politie. Enkele minuten later kwam er een tweede en een derde melding binnen van een soortgelijk incident. Ook werd er hetzelfde signalement genoemd. Enkele agenten sloegen hier meteen op aan en gingen op zoek naar de mogelijke verdachte. Een uur later konden zij al een 23-jarige verdachte uit Halsteren aanhouden. De verdachte wordt vrijdag voorgeleid voor de rechter-commissaris.

Loco-burgemeester Dominique Hopmans laat weten: “We betreuren dit voorval zeer. Tegelijkertijd waarderen we het dat politiemensen de verdachte snel konden aanhouden. De buurtbewoners weten dat we met ons BOA-team extra controles uitvoeren en er verscherpte aandacht is van politie in deze omgeving.”