Inzittende geparkeerde auto beschoten, zwaargewond naar ziekenhuis

Inzittende geparkeerde auto beschoten, zwaargewond naar ziekenhuis

Geplaatst op 22 mei 2024, om 08:20 uur

KUDDELSTAART – Bij een schietpartij in Kudelstaart is dinsdagavond een zwaargewonde gevallen. De schietpartij vond rond tien voor tien plaats aan de Bilderdammerweg toen een geparkeerde auto werd beschoten.

Het linker raam van de auto is bij de schietpartij gesneuveld. Meerdere hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer is na de eerste zorg met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Het parkeerterrein is afgesloten voor sporenonderzoek. De verdachte is met een auto op de vlucht geslagen. De politie is een klopjacht gestart, verderop in Kudelstaart werd een auto stil gezet en de inzittenden kregen handboeien om, na onderzoek blijken deze twee mannen er niets mee te maken te hebben en zijn weer vrijgelaten.

Foto’s: Mizzle Media / Michel van Bergen