A50 richting Eindhoven dicht door botsing tussen twee vrachtwagens

A50 richting Eindhoven dicht door botsing tussen twee vrachtwagens

Geplaatst op 22 mei 2024, om 10:32 uur

SINT-OEDENRODE – Woensdagochtend rond 09.30 uur is de A50 richting Eindhoven afgesloten na een botsing tussen twee vrachtwagens bij Sint-Oedenrode.

Een van de chauffeurs zit bekneld in zijn cabine en moet door hulpdiensten worden bevrijd. Het ongeval vond plaats tussen Sint-Oedenrode en Son en Breugel. Brandweer, politie, meerdere ambulances en een traumahelikopter zijn ter plaatse.

De afsluiting van de weg richting Eindhoven veroorzaakt kilometers aan stilstaand verkeer en bijna een uur vertraging. Weggebruikers die vanuit Oss naar Eindhoven reizen, worden omgeleid via de A59 en de A2. De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend.

Foto’s: Sander van Gils