A76 bij Geleen dicht door ongeval met meerdere voertuigen

A76 bij Geleen dicht door ongeval met meerdere voertuigen

Geplaatst op 22 mei 2024, om 22:46 uur

GELEEN – De A76 bij Geleen is in noordelijke richting afgesloten vanwege een ongeluk met meerdere voertuigen, waarbij één persoon gewond raakte. Het ongeval gebeurde rond 17:00 uur.

De brandweer en ambulance zijn ter plaatse om hulp te verlenen. Volgens een woordvoerder van de politie is één persoon gewond naar het ziekenhuis gebracht. De politie zal in de avond een onderzoek naar het ongeval starten.

De weg is afgesloten vanwege brokstukken, wat aanzienlijke verkeershinder veroorzaakt. Rijkswaterstaat waarschuwt voor een extra reistijd van ongeveer 45 minuten. Verkeer vanuit Aken wordt geadviseerd om om te rijden via knooppunt Kunderberg. Het incident zal naar verwachting rond 20:30 uur zijn afgehandeld.

Foto’s: Orange Media