Twee gewonden na incident tussen twee groepen

Twee gewonden na incident tussen twee groepen

Geplaatst op 20 mei 2024, om 10:05 uur

BEVERWIJK – Op de Paralellweg in Beverwijk nabij de Bazaar heeft er een geweld incident plaatsgevonden tussen twee groepen.

De twee kwamen door onbekende reden in aanraking met elkaar nabij de Bazaar, hierbij ontstond een vechtpartij waarbij mogelijk iemand gestoken zou zijn. Meerdere eenheden waaronder een traumahelikopter gingen ter plaatse.

Het incident was ondertussen verplaatst naar de Paralellweg en hier is ook het slachtoffer behandeld in de ambulance. De traumahelikopter werd onderweg afbesteld. Ondertussen werd er door de hondengeleider mensen op afstand gehouden door middel van de diensthond en lange wapenstok.

Wat er precies is gebeurd is niet bekend. In verband met het incident was de weg tijdelijk afgesloten. Of er nu wel of niet gestoken is is niet bekend, twee mensen liepen wonden op.

Foto’s: Mizzle Media / Mexx van der Lieuw