Vreemdgaande man opgepakt nadat zijn vrouw hem dronken in auto achterlaat

Vreemdgaande man opgepakt nadat zijn vrouw hem dronken in auto achterlaat

Geplaatst op 18 mei 2024, om 18:54 uur

ARNEMUIDEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie in de Distelstraat in Arnemuiden, Zeeland, een man aangehouden. De man was onder invloed van alcohol en bleek een openstaande gevangenisstraf van negentig dagen te hebben. Bij het vernemen van deze informatie probeerde hij te vluchten.

Voorafgaand Incident
Voordat de politie arriveerde, had de man al een turbulente avond achter de rug. Hij bevond zich met twee andere mannen in een Duitse auto. De vrouwelijke bestuurder was vertrokken nadat ze ontdekte dat haar vriend, een van de mannen, ontrouw was geweest.

Dronken en Achtergelaten
De drie mannen waren zo dronken dat ze niet in staat waren om verder te rijden. Bij een controle door de politie bleek dat een van hen nog een gevangenisstraf van negentig dagen moest uitzitten. Bij het horen hiervan probeerde hij te ontsnappen. De man werd echter snel ingerekend en naar het politiebureau gebracht. Volgens de politie: “De komende drie maanden is deze man van de straat.”

Foto: Wijkagenten Walcheren