Mannen met vuurwapen in auto aangehouden

Mannen met vuurwapen in auto aangehouden

Geplaatst op 18 mei 2024, om 15:00 uur

ROTTERDAM – Een controle van drie mannen in een auto aan de Melchertstraat leverde vrijdagavond meerdere patronen en een vuurwapen op. Ze zijn aangehouden met een benaderingstechniek voor gevaarlijke personen.

Het was vrijdagavond rond 21.30 uur toen agenten een geparkeerde auto controleerden aan de Melchertstraat met twee mannen erin en eentje ernaast. De agent sprak met de inzittenden en vroeg hun identiteitsbewijs. Tijdens dit gesprek zag hij meerdere patronen liggen en vorderde daarop de mannen hun handen op het dashboard te leggen en ze met een BTGP uit te laten stappen. Verder onderzoek in de auto leverde ook nog een vuurwapen op.

De mannen zijn aangehouden. Het gaat om twee mannen van 20 jaar en eentje van 21, alle drie uit Rotterdam.