Hulpdiensten treffen afgedreven auto aan in de Maas na hevige regenval

Hulpdiensten treffen afgedreven auto aan in de Maas na hevige regenval

Geplaatst op 18 mei 2024, om 08:15 uur

LIMBURG – De hulpdiensten hebben afgelopen nacht een uit België afgedreven auto aangetroffen in de Maas. Of er nog mensen in de auto zitten is niet duidelijk. Er is ook een traumahelikopter opgeroepen.

De Voerstreek is flink getroffen door overstromingen. Vermoedelijk is daar een auto afgedreven richting de Maas. Of er ook nog mensen in de auto zitten, is niet duidelijk. In Voeren worden bewoners geëvacueerd vanwege de overstroming van verschillende beken en rivieren. Bewoners van vijf straten in Moelingen kunnen niet meer geëvacueerd worden en moeten naar de 1ste verdieping van de woning.

Foto’s: Orange Media