Automobiliste (18) week na ongeval alsnog overleden

Automobiliste (18) week na ongeval alsnog overleden

Geplaatst op 18 mei 2024, om 12:47 uur

VALBURG – De 18-jarige bestuurster die vorige week op de snelweg bij Valburg van de weg raakte en tegen een lantaarnpaal en boom botste, is overleden, meldde de politie zaterdagochtend. Haar 19-jarige vriendin, die naast haar zat, overleed direct bij het ongeluk. De politie onderzoekt nog steeds de toedracht.

Vorige week zondag rond 6.00 uur ’s ochtends waren de twee onderweg van hun werk in de zorg naar huis toen het noodlot toesloeg op de verbindingsboog tussen de A50 en A15 bij Valburg. Vlak voor het invoegen schoot het voertuig van de weg, raakte eerst een lantaarnpaal en kwam vervolgens tot stilstand tegen een boom.

Een week na het ongeluk is nog steeds niet duidelijk hoe het heeft kunnen gebeuren, aldus de politie zaterdagochtend.