Bestuurder bekneld na ongeluk met bestelbus en vrachtwagen, A16 deels afgesloten

Bestuurder bekneld na ongeluk met bestelbus en vrachtwagen, A16 deels afgesloten

Geplaatst op 16 mei 2024, om 09:47 uur

BREDA – Donderdagochtend is een bestelbus op de A16 in de richting van Rotterdam achterop een vrachtwagen gereden. De bestuurder van het busje raakte bekneld en de brandweer was bij Prinsenbeek ruim een half uur bezig om hem te bevrijden. Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Bij het incident waren zeker tien brandweermannen, een traumateam en een ambulance aanwezig. De voorkant van het busje was door de klap zwaar beschadigd. De bestuurder is onder begeleiding van een politiemotor met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Twee rijstroken zijn afgesloten op het deel van de A16 waar het ongeluk gebeurde. Verkeer wordt bij knooppunt Princeville omgeleid via de A58. Er is inmiddels een uur vertraging, Rijkswaterstaat verwacht tot 10:00 uur nodig te hebben om de weg weer vrij te maken.

Foto’s: Tom van der Put