Wie zag Yildiz? Oproep tot getuigen in de zaak van een vermiste Yildiz Kayali

Wie zag Yildiz? Oproep tot getuigen in de zaak van een vermiste Yildiz Kayali

Geplaatst op 15 mei 2024, om 16:32 uur

ZEVENAAR – Yildiz Kayali, 42 jaar oud en moeder van drie kinderen, is sinds eind december 2023 vermist. Ze woonde in Zevenaar en er wordt gevreesd dat ze het slachtoffer is geworden van een misdrijf. In februari 2024 heeft de politie haar partner aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij haar verdwijning.

Sinds 2016 woont Yildiz in Nederland en werkte ze in twee banen: als schoonmaakster in een hotel en als productiemedewerker in een metaalgieterij. Ze werkte hard om financiële steun te bieden aan haar drie kinderen in Turkije, die na haar scheiding daar zijn gebleven. Op donderdag 29 december begon Yildiz om 06:00 uur met haar schoonmaakwerk en arriveerde om 09:49 uur thuis aan de Von Weberstraat in Zevenaar. Rond het middaguur belde ze met beide werkgevers en met één van haar dochters in Turkije. Na dit gesprek rond 12:00 uur is niets meer van haar vernomen. Ook haar mobiele telefoon, een Samsung Galaxy S10, is verdwenen. Diezelfde dag is haar auto, een Peugeot 208, om 17:40 uur geregistreerd op de A12 bij Duiven, richting Arnhem, en om 18:54 uur opnieuw op de A12 richting Zevenaar. Het is onbekend of Yildiz zelf op deze tijdstippen in de auto zat en of ze toen nog in leven was. De vraag rijst waar de Peugeot die dag is geweest en wie hem heeft gebruikt. De politie is zeer bezorgd over Yildiz en zoekt contact met iedereen die haar op of na 29 december heeft gezien of iets weet dat met haar verdwijning te maken kan hebben. Als u informatie heeft, wordt u verzocht contact op te nemen met de recherche, eventueel anoniem.

Heeft u op die donderdag 29 december iets verdachts gezien in de buurt van de Von Weberlaan in Zevenaar of beschikt u over informatie die kan helpen bij het onderzoek? Laat het de politie weten.

Foto en Video: Opsporing Verzocht