VIDEO: Ravage na explosie door boiler in woning, straat bezaaid met puin

VIDEO: Ravage na explosie door boiler in woning, straat bezaaid met puin

Geplaatst op 13 mei 2024, om 22:18 uur

CASTRICUM – Een woning op de Johan Willem Frisostraat in Castricum werd maandagavond getroffen door een ontplofte boiler, wat resulteerde in aanzienlijke schade. Ook omliggende huizen liepen schade op, maar er zijn gelukkig geen gewonden gemeld.

De explosie veroorzaakte schade aan het dak van de woning, waardoor stukken dakpannen, hout en glas verspreid lagen over de straat. De brandweer kwam met meerdere eenheden ter plaatse om de situatie te beoordelen en te assisteren.

Als gevolg van de explosie werd de straat aan beide kanten afgesloten voor verkeer. Naar verwachting zal deze afsluiting nog enkele uren van kracht blijven, terwijl de hulpdiensten de situatie beoordelen en eventuele veiligheidsmaatregelen treffen.

Foto’s: Mizzle Media