Opstootje tijdens koningsnacht wordt 30-jarige man fataal

Opstootje tijdens koningsnacht wordt 30-jarige man fataal

Geplaatst op 7 mei 2024, om 12:04 uur

URK – Een 30-jarige man uit Urk is maandag overleden nadat hij tijdens Koningsnacht betrokken was geraakt bij een opstootje in een café in Urk.

De precieze doodsoorzaak wordt nog onderzocht en volgens de politie betreft dit een hersenonderzoek, meldt De Gelderlander. Het incident tussen twee personen vond plaats tussen 02.00 en 04.00 uur. De politie geeft aan: “De volgende dag is een van de twee, een 30-jarige man uit Urk, met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij op maandag is overleden.” De politie wil geen verdere details vrijgeven over het slachtoffer, de andere betrokkene of de exacte locatie van het incident. Ook blijft onduidelijk of er iemand is gearresteerd.

De politie onderzoekt de doodsoorzaak, wat tijd in beslag zal nemen vanwege het hersenonderzoek, verklaart de politie.