Man aangehouden voor ladingdiefstal in Hazeldonk

Man aangehouden voor ladingdiefstal in Hazeldonk

Geplaatst op 7 mei 2024, om 22:28 uur

HAZELDONK – Een 35-jarige man is dinsdag 7 mei aangehouden in verband met ladingdiefstal op een parkeerplaats voor vrachtwagens. Een waakzame getuige tipte de politie hierover. Twee andere verdachten zijn nog op de vlucht.

Drie personen waren maandag op dinsdag rond 02.00 uur spullen aan het overladen van de ene vrachtwagen naar een andere vrachtwagen. Een getuige zag dit gebeuren en tipte de politie, omdat hij het niet vertrouwde. Bij aankomst van de politieagenten renden de verdachten uit de trailer en sloegen op de vlucht. De politie heeft een van de drie kunnen aanhouden toen hij over een hek probeerde te klimmen.

Hij zit vast voor verder onderzoek. De twee anderen wisten te ontkomen.