Zwaargewonde bij botsing met bestelbus, weg afgesloten

Zwaargewonde bij botsing met bestelbus, weg afgesloten

Geplaatst op 5 mei 2024, om 08:10 uur

NOORD-SCHARWOUDE – De hulpdiensten zijn zondagochtend in alle vroegte groots uitgerukt voor een zeer ongeval bij Noord-Scharwoude. Even voor half vier ging het mis op de N245 Schagerweg ter hoogte van de Wagenweg.

Op het kruispunt was een bedrijfswagen van een beveiligingsbedrijf betrokken bij een aanrijding. Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumateam, werden opgeroepen om hulp te bieden. De voorkant van de bedrijfswagen en het raam zijn door de klap zwaar beschadigd geraakt. Of het slachtoffer te voet was of op een vervoersmiddel reed is nog onbekend.

De N245 richting Schagen is door het ongeval afgesloten voor het verkeer. De Forensische Opsporing verkeer gaat onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval.

Over de ernst van de verwondingen van de slachtoffer(s) is op dit moment nog niets bekend

Foto: Michel van Bergen