Brand bij distributiebedrijf nog steeds niet onder controle

Brand bij distributiebedrijf nog steeds niet onder controle

Geplaatst op 3 mei 2024, om 18:53 uur

OSS – Ruim 14 uur na de eerste melding is de brand bij logistiek bedrijf Vice Versa nog steeds niet onder controle. De brandweer heeft opgeschaald naar code grote brand en Grip1.

Verschillende brandweerkorpsen uit de regio en zelfs uit andere delen van het land bieden hulp. Een blusrobot uit Rotterdam, een droneteam uit Oosterhout (Noord-Brabant) en een grote ventilator uit Breda zijn ingezet. Water wordt vanuit de Burgemeester Jansenhaven aangevoerd om voldoende bluswater te hebben, waarvoor een dikke brandweerslang over de weg ligt. Hierdoor is de Kanaalstraat afgesloten, waardoor meerdere bedrijven onbereikbaar zijn. Het blussen van de brand wordt bemoeilijkt door de koude omstandigheden binnen.

Foto’s: Gabor Heeres