Automobilist botst achterop vrachtwagen en raakt gewond

Automobilist botst achterop vrachtwagen en raakt gewond

Geplaatst op 1 mei 2024, om 08:35 uur

DEVENTER – Dinsdagavond heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Osnabrückstraat in Deventer.

Aan de Osnabrückstraat is een automobilist achterop een geparkeerde vrachtwagen geknald. In de vrachtwagen was de chauffeur nog aanwezig ten tijde van het ongeval, die enorm geschrokken is. Door de klap is een deel van de trailer gebroken en zat de auto vast onder de trailer.

De bestuurder van de auto is aangehouden en naar het ziekenhuis afgevoerd, aldus agenten ter plaatse. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De auto is door de bergingsdienst onder de trailer vandaan getrokken en afgesleept.

Foto’s: Persbureau Heitink