Auto botst tegen boom, vrouw zwaargewond

Auto botst tegen boom, vrouw zwaargewond

Geplaatst op 1 mei 2024, om 08:14 uur

LUYKSGESTEL – Op de Sengelsbroeksestraat in Luyksgestel heeft dinsdagavond laat, omstreeks 23.30 uur, een ongeval plaatsgevonden.

Een vrouw reed vanuit Bergeijk richting Luyksgestel toen het juist voor de bebouwde kom mis ging. De chauffeuse nam een bocht te ruim en belandde aan de andere kant van de weg tegen een boom aan. Deze brak geheel af. Een MMT uit Volkel werd opgeroepen ter assistentie samen met de politie, ambulance en de brandweer. Het slachtoffer is door de brandweer bevrijd uit de auto door wat delen weg te knippen.

Ze is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De weg is afgesloten geweest voor alle verkeer. Het voertuig wordt versleept.

Foto’s: Rico Vogels