Motorrijder overleden na botsing met bestelbus en auto

Motorrijder overleden na botsing met bestelbus en auto

Geplaatst op 30 april 2024, om 09:30 uur

ROTTERDAM – Op dinsdagochtend vond een tragisch ongeval plaats op het Stadionviaduct in Rotterdam-Feijenoord, waarbij een motorrijder om het leven kwam na een botsing met een bestelbusje en een auto. Na de aanrijding vatte de motor vlam. Hulpdiensten, waaronder meerdere ambulances en een traumahelikopter, kwamen snel ter plaatse. Ondanks pogingen tot reanimatie, overleed het slachtoffer ter plaatse.

De brandweer heeft de brandende motor geblust. Het ongeluk gebeurde op de oprit van het viaduct aan de kant van het Breeplein. Een inzittende van de bestelbus is gewond naar het ziekenhuis gebracht. De oorzaak van de aanrijding is nog niet bekend, meldt Rijnmond.

Het Stadionviaduct is voorlopig afgesloten voor opruimwerkzaamheden en onderzoek naar de toedracht van het ongeval.