Blinde vrouw met blindengeleidehond zwaargewond na aanrijding

Blinde vrouw met blindengeleidehond zwaargewond na aanrijding

Geplaatst op 26 april 2024, om 14:40 uur

UTRECHT – In Utrecht werd op donderdagavond 11 april een blinde vrouw aangereden door een auto op de Blauwkapelseweg, samen met haar blindengeleidehond. De vrouw raakte zwaargewond. De politie onderzoekt wat er is gebeurd en is op zoek naar getuigen.

Rond 21.30 uur ’s avonds kwam de melding binnen dat er een vrouw zou zijn aangereden door een auto. Bij aankomst lag de vrouw op de grond en bleek zwaargewond. De vrouw en de hond werden direct met de ambulance weggebracht naar het ziekenhuis. De hond bleek geen ernstig letsel te hebben. De vrouw heeft meerdere botbreuken overgehouden aan de aanrijding.

Getuigen gezocht
De bestuurder van de auto is gehoord, maar er zouden meer mensen aanwezig zijn geweest ten tijde van de aanrijding. De politie spreekt graag met deze getuigen om te onderzoeken wat er precies is gebeurd.