Meisje (16) overleden na val uit raam, twee jongens (16) opgepakt

Meisje (16) overleden na val uit raam, twee jongens (16) opgepakt

Geplaatst op 24 april 2024, om 15:44 uur

AMSTERDAM – Een 16-jarig meisje uit Amsterdam is overleden na een val uit een appartement aan de Geldersekade. Twee jongens van dezelfde leeftijd die het appartement ontvluchtten, zijn aangehouden. De toedracht van het incident is nog onduidelijk, en de politie zoekt getuigen.

Agenten werden laat op de avond gealarmeerd over jongeren die een gebouw aan de Geldersekade binnengingen. Kort na hun aankomst vernamen zij van de val. Het meisje is gereanimeerd en naar het ziekenhuis gebracht, waar ze aan haar verwondingen overleed.

De politie onderzoekt wat zich in het appartement heeft afgespeeld en verhoort de gearresteerde jongens.