18-jarige jongen in bus neergestoken, verdachte gevlucht

18-jarige jongen in bus neergestoken, verdachte gevlucht

Geplaatst op 23 april 2024, om 12:42 uur

ROTTERDAM – Op maandagochtend raakte rond 11.00 uur een jongeman gewond bij een steekincident in een bus op de Slinge in Rotterdam. Het slachtoffer, een jongen van 18 jaar uit Hoogvliet, rende vervolgens de bus uit, maar zakte ter hoogte van de Ooltgensplaathof in elkaar. Een ambulance bracht hem naar het ziekenhuis, waar hij wordt behandeld aan zijn verwondingen. De verdachte sloeg op de vlucht, wij doen onderzoek naar wat er precies gebeurd is en wat daaraan vooraf ging.

Na de melding zijn agenten direct gestart met een onderzoek naar de dader. Ze spraken met mensen uit de omgeving, met verschillende getuigen en zochten en bekeken camerabeelden. Ze komen graag in contact met mensen die meer weten over dit incident.