Zwaargewonde na ongeval op snelweg

Zwaargewonde na ongeval op snelweg

Geplaatst op 20 april 2024, om 08:48 uur

WAALWIJK – Vanochtend om 6:40 uur vond er een ernstige aanrijding plaats op de A59 bij Waalwijk, richting Den Bosch.

Twee auto’s botsten op elkaar; de passagier van de achterste auto raakte zwaargewond en is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van een van de auto’s is door de politie aangehouden en naar het bureau overgebracht. In de voorste auto, die werd aangereden, zaten een man en een vrouw. De vrouw is ter plaatse behandeld voor lichte verwondingen. Vanwege het ongeval zijn twee rijstroken op de A59 afgesloten, waardoor het verkeer over de vluchtstrook wordt geleid.

Verkeersongevallen Analyse (VOA) is aanwezig om de oorzaak van het ongeluk te onderzoeken.

Foto’s: FPMB Erik Haverhals