39-jarige man aangehouden op verdenking van meerdere inbraken

39-jarige man aangehouden op verdenking van meerdere inbraken

Geplaatst op 19 april 2024, om 23:54 uur

ALMERE – Vrijdag is een 39-jarige man uit Almere aangehouden op verdenking van meerdere inbraken in de omgeving van de Kruidenwijk in Almere.

De politie kon hem oppakken nadat hij werd herkend op camerabeelden. In april vonden er inbraken plaats in meerdere opslagboxen aan het Lavendelplantsoen in Almere, waarbij diverse spullen, waaronder fatbikes, werden gestolen. Direct na deze incidenten startte de politie een onderzoek, inclusief buurtonderzoeken en het analyseren van camerabeelden. Op de beelden was te zien hoe de verdachte er met de gestolen spullen vandoor ging, wat leidde tot zijn identificatie. Er wordt onderzocht of de verdachte nog aan andere diefstallen kan worden gelinkt.

Het onderzoek loopt nog en de verdachte zit momenteel in hechtenis.