Jeugdspeler SC Rheden wordt onwel op het veld en overlijdt in ziekenhuis

Jeugdspeler SC Rheden wordt onwel op het veld en overlijdt in ziekenhuis

Geplaatst op 20 april 2024, om 20:10 uur

RHEDEN – Een speler van het Onder-13 team van SC Rheden, bekend als Abdul, is zaterdag tijdens een wedstrijd onwel geworden en later in het ziekenhuis overleden. De club heeft via de officiële website zijn overlijden bekendgemaakt en een week van rouw afgekondigd. Als gevolg hiervan zijn alle trainingen en wedstrijden afgelast en blijft de kantine gesloten. Het team zal dinsdagavond bijeenkomen om samen te rouwen en gevoelens te delen, meldt De Gelderlander.

Op zondag 28 april zal het eerste elftal van SC Rheden een minuut stilte houden voor aanvang van hun wedstrijd en met rouwbanden spelen ter nagedachtenis aan Abdul. Het bestuur heeft in een verklaring aan alle leden laten weten diep mee te leven met de nabestaanden en biedt waar nodig ondersteuning aan iedereen die betrokken is bij dit tragische verlies.