Automobilist gewond na botsing tegen kerend busje

Automobilist gewond na botsing tegen kerend busje

Geplaatst op 18 april 2024, om 09:20 uur

VELSEN-ZUID – Een automobilist is woensdagochtend gewond geraakt bij een botsing tegen een busje in Velsen-Zuid. Het ongeval gebeurde even na zeven uur op de N202 Amsterdamseweg ter hoogte van bungalowpark Buitenhuizen.

Het busje wilde keren en de auto botste vervolgens in de zijkant van het busje. Meerdere hulpdiensten, waaronder twee ambulances en de brandweer, kwamen ter plaatse om hulp te bieden.

De automobilist is na de eerste zorg naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van het busje kwam met de schrik vrij. Vanwege het ongeval en de afhandeling daarvan ontstond er een fikse file op de N202 richting Amsterdam.

Foto’s: Michel van Bergen