29-jarige bezorger ernstig mishandeld met hamer

29-jarige bezorger ernstig mishandeld met hamer

Geplaatst op 18 april 2024, om 10:03 uur

ALMERE – Op vrijdag 15 maart werd een man die eten wilde bezorgen bij een woning in de Titostraat in Almere, op de terugweg zwaar mishandeld door drie personen, die zijn vastgelegd op beeld.

De politie roept getuigen op om informatie te delen en vraagt zich af wie de bestelling heeft geplaatst. Het slachtoffer ontving rond 02:20 uur een bestelling voor het bezorgen van eten op een adres aan de Titostraat, maar bij aankomst bleek dat de bewoners geen eten hadden besteld. Toen de bezorger het appartementencomplex verliet en naar zijn fiets liep, werd hij benaderd door drie personen. Eén van hen eiste dat de man alles afstond. Hoewel het slachtoffer het eten overhandigde, weigerde hij zijn persoonlijke bezittingen af te geven. Hierop werd hij meegenomen naar de zijkant van het complex, waar hij werd mishandeld met een hamer op zijn knieën. Gelukkig slaagde het slachtoffer erin zichzelf los te trekken en te ontkomen.

De verdachte die recht tegenover het slachtoffer stond, wordt als volgt beschreven: Man, licht getinte huidskleur, lang gezicht, slank postuur, stoppelbaard, geschatte leeftijd van ongeveer 35 jaar, lengte tussen 1,75 meter en 1,80 meter , droeg een pet en donkere kleding.