VIDEO: Politie zoekt fietser die automobilist bewusteloos slaat

VIDEO: Politie zoekt fietser die automobilist bewusteloos slaat

Geplaatst op 16 april 2024, om 12:08 uur

AMSTERDAM – De politie zoekt naar de man die op donderdag 29 februari een automobilist heeft mishandeld. Het slachtoffer werd daarbij bewusteloos geslagen en liep meerdere botbreuken op. In de hoop de verdachte op te sporen, heeft de politie nu herkenbare beelden gedeeld.

De twee mannen kwamen elkaar rond 11:00 uur tegen op de Spaklerweg in Amsterdam, waar de automobilist ter hoogte van de Welnastraat wilde afslaan. Op dat moment zat de verdachte op een fiets en zei iets tegen de automobilist terwijl hij het fietspad overstak. Toen de automobilist stopte om te vragen wat de man zei, trapte de verdachte tegen de deur waar de bestuurder zat. Nadat het slachtoffer uitstapte, werd hij zo hard tegen zijn hoofd geslagen dat hij bewusteloos op de grond viel. Ook liep hij een breuk in zijn kaak en duim op.

Mensen met meer informatie kunnen contact opnemen via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

Video: Instagram politie_amsterdam