Twee ernstige ongevallen in Zeeland

Twee ernstige ongevallen in Zeeland

Geplaatst op 16 april 2024, om 14:16 uur

SITJANSLAND, HEINKENSZAND – Bij twee ongevallen zijn vanochtend twee overleden personen te betreuren.

Op de Lageweg in Sirjansland is bij een ongeval een man om het leven gekomen. Het eerste onderzoek heeft uitgewezen dat de bestuurder van een auto onwel is geworden en toen van een talud is gereden. Hij is daarna tegen een boom tot stilstand gekomen. De familie is op de hoogte gebracht.

Op de Heinkenszandseweg in Heinkenszand is een auto in botsing gekomen met een lege lijnbus. Ook hier heeft het eerste onderzoek uitgewezen dat de mogelijkheid bestaat dat de bestuurder van de auto onwel is geworden waarna de auto tegen de bus tot stilstand kwam. De man is om het leven gekomen. Ook de familie van deze man is op de hoogte gesteld van het ongeval.

Foto: Archief