Jongen (14) aangehouden bij woning loodgieter, had goederen bij om aanslag te plegen

Jongen (14) aangehouden bij woning loodgieter, had goederen bij om aanslag te plegen

Geplaatst op 10 april 2024, om 16:45 uur

VLAARDINGEN – Nog steeds is er verscherpt toezicht in Vlaardingen en daarom controleerden agenten in de nacht van dinsdag op woensdag een jongen in de Gretha Hofstralaan in Vlaardingen. Hij bleek in bezit van goederen die gebruikt worden bij het plegen van aanslagen. De goederen zijn in beslag genomen en de 14-jarige jongen uit Leidschendam is aangehouden en zit in beperkingen. Er wordt onderzocht of er verband is met de eerdere explosies aldaar.

De politie doet onophoudelijk onderzoek naar de reeks explosies en de achtergronden. Niet alleen rechercheurs, maar onder andere ook (wijk)agenten zijn daarbij nauw betrokken en besteden hier dagelijks tijd en aandacht aan.