Aanhouding voor betrokkenheid bij de ontvoering van de 71-jarige man

Aanhouding voor betrokkenheid bij de ontvoering van de 71-jarige man

Geplaatst op 10 april 2024, om 15:09 uur

BERKEL EN RODENRIJS – Vanmorgen is in Berkel en Rodenrijs een 28-jarige man uit Delft aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de ontvoering van een 71-jarige man die eind januari werd ontvoerd vanaf de Zoutziederstraat. Na de vrijlating van de man op 10 februari is het onderzoek door het rechercheteam voortgezet. Uit dat onderzoek kwam de 28-jarige man naar voren. Meer details over zijn rol kunnen op dit punt in het onderzoek niet worden gegeven.

Eerdere aanhouding
Donderdag 25 januari 2024 werd door getuigen gemeld dat op de Zoutziedersstraat in Rotterdam een man een bus was ingetrokken door drie mannen. Het slachtoffer liep op dat moment van de moskee naar huis, een wandeling van een paar honderd meter. Direct na de ontvoering is een groot onderzoek gestart. Binnen dat onderzoek is dinsdag 30 januari een verdachte aangehouden, een 45-jarige man uit Zwolle. Ook hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de ontvoering. Deze man zit nog steeds vast.