Auto belandt op de kop bij ongeval A15

Auto belandt op de kop bij ongeval A15

Geplaatst op 9 april 2024, om 14:36 uur

KAPEL AVEZAATH – Dinsdagmiddag om 12:40 uur werd er een verkeersongeval gemeld op de A15 richting Rotterdam, ter hoogte van de afslag Tiel-West.

Bij de invoegstrook waren twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. Hierdoor belandde een van de auto’s op zijn kop, terwijl de andere een stuk de berm inreed. De bestuurder van de auto die op zijn kop lag raakte gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. De opgeroepen brandweer hoefde niet ter plaatse te komen en werd geannuleerd.

Het overige verkeer ondervond niet veel hinder van het ongeval, hoewel de tourrit naar de snelweg gedurende enige tijd werd afgesloten. Beide auto’s zijn uiteindelijk afgesleept door de bergingsdienst.

Foto’s: Persbureau Heitink