Ruzie loopt uit op steekpartij, verdachte aangehouden

Ruzie loopt uit op steekpartij, verdachte aangehouden

Geplaatst op 7 april 2024, om 10:23 uur

VLAARDINGEN – Een ruzie tussen twee mannen in de Johannes Muldersstraat liep zaterdagavond rond 18.00 uur uit op een steekincident. Eén van de mannen, een 31-jarige man uit Rotterdam, werd kort na het incident aangehouden.

Tijdens de ruzie trok één van de twee mannen een mes en verwondde daarmee de ander. De gewonde man kon al snel geholpen worden door hulpverleners en werd daarna met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd om daar behandeld te worden aan zijn verwondingen. De man die had gestoken, was niet meer in de Johannes Muldersstraat aanwezig. Daarom startten agenten een zoektocht naar hem. Al snel kon de 31-jarige man uit Rotterdam aangehouden worden bij het metrostation Vlaardingen-West.

Wat de toedracht precies is geweest van dit incident, wordt onderzocht.