Auto mist bocht en rijdt woning binnen

Auto mist bocht en rijdt woning binnen

Geplaatst op 7 april 2024, om 09:13 uur

OOST WEST MIDDELBEERS – Een auto is vannacht uit de bocht gevlogen op de Hoogeindseweg in Oost West en Middelbeers.

De auto ramde een lantarenpaal, en doorboorde vervolgens de gevel van een woning. Het voertuig kwam met de lantarenpaal nog op de motorkap tot stilstand midden in de woonkamer. Het had niet veel gescheeld of de auto was aan de andere kant het huis uit gekomen. Ook daar lagen brokstukken, en was de muur ontzet en een raam kapot. In de auto zat een vrouw, ze is door de brandweer bevrijd en naar het ziekenhuis gebracht.

De bewoners van de woning waren op het moment niet thuis. De woning was net helemaal gerenoveerd, en de bewoners woonde pas twee maanden in het huis.