Motorrijder zwaargewond na ongeval in bossen

Motorrijder zwaargewond na ongeval in bossen

Geplaatst op 6 april 2024, om 18:12 uur

STEENSEL – In de bossen van Steensel aan de Eindhovenseweg heeft vanmiddag een ernstig motorongeval plaatsgevonden.

Een grote groep jongeren bevond zich in de bossen met auto’s en motoren. Tijdens een manoeuvre is een jongeman gewond geraakt onder meer aan zijn hoofd. Het pad was slecht begaanbaar door de afgelopen regenval. Een traumateam kwam met een heli ter plaatse en reed met de brandweer mee naar plaats ongeval. De heli werd op een crossterrein in de bossen gezet. Een ambulance moest omrijden via een andere route om bij het incident te kunnen komen.

Een passante verleende nog eerste hulp. De man is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Foto’s: Rico Vogels