Militair (27) aangehouden voor drugshandel

Militair (27) aangehouden voor drugshandel

Geplaatst op 4 april 2024, om 11:17 uur

FLEVOLAND – De Koninklijke Marechaussee heeft op dinsdag een 27-jarige militair uit Flevoland aangehouden. Hij wordt verdacht van drugshandel.

Het rechercheteam kwam de man op het spoor naar aanleiding van een eerder onderzoek, waarin de militair naar voren kwam. Na verder onderzoek bleek dat hij zich mogelijk bezig hield met de handel van verdovende middelen. Op dinsdag 2 april is de man ’s ochtends in zijn woning aangehouden. Hierna werd zijn woning doorzocht, waarbij een handelshoeveelheid verdovende middelen werd aangetroffen. Tevens vonden rechercheurs ook een groot contant geldbedrag. De verdovende middelen en het geld zijn in beslag genomen.

De Koninklijke Marechaussee in Havelte doet verder onderzoek naar de zaak onder leiding van het Openbaar Ministerie Oost-Nederland.