Man overleden nadat hij bewusteloos wordt aangetroffen op straat

Man overleden nadat hij bewusteloos wordt aangetroffen op straat

Geplaatst op 31 maart 2024, om 16:35 uur

AMSTERDAM – Afgelopen vrijdag zakte een man bewusteloos in elkaar in de omgeving van het metrostation Van Der Madeweg en is later in het ziekenhuis bezweken, aldus een verklaring van de politie.

De man had meerdere verwondingen, en de politie wil nu met behulp van getuigen de oorzaak van zijn overlijden vaststellen. Een taxichauffeur merkte de man op die vrijdagochtend rond 10.45 uur zwalkend liep. Nabij de bosjes bij metrostation Van der Madeweg, ter hoogte van Entrada 600, zakte hij in elkaar. In het ziekenhuis bleek dat hij aanzienlijke interne verwondingen had opgelopen.

De precieze oorzaak van deze verwondingen is nog onduidelijk, waardoor de politie een onderzoek is gestart naar wat er gebeurd is. Het onderzoeksteam staat open voor meerdere mogelijkheden omtrent het incident.