Automobiliste (41) laat haar auto met wapenstok op de rotonde achter

Automobiliste (41) laat haar auto met wapenstok op de rotonde achter

Geplaatst op 30 maart 2024, om 09:49 uur

TERNEUZEN – De politie arresteerde zaterdagochtend rond 03.30 uur in de Kennedylaan een automobiliste vanwege haar gedrag.

Een voorbijganger zag van vrijdag op zaterdag de vrouw drie keer de rotonde nemen in de Kennedylaan. De vrouw (41) uit Terneuzen stopte midden op de rotonde, stapte uit en liep weg. De voorbijganger maakte zich zorgen of het wel goed ging met de vrouw en informeerde de politie. Agenten roken dat ze gedronken had en eiste een blaastest.

Dat weigerde ze en ze sloeg naar de agent met de ademanalyse. De verdachte verzette zich tegen haar arrestatie en uitte beledigingen. Ze werd naar een cel gebracht voor nader onderzoek, zoals een controle of ze een geldig rijbewijs heeft. Er wordt na afsluiten van het onderzoek een proces-verbaal tegen haar opgemaakt.

Agenten vonden in haar auto een wapenstok op de bijrijdersstoel. Het wapen is in beslag genomen.