Agenten treffen man in kofferbak

Agenten treffen man in kofferbak

Geplaatst op 30 maart 2024, om 10:30 uur

ZEVENBERSCHEN HOEK – Zaterdag op zondagnacht rond 00:30 uur werd een man in de Lapdijk gearresteerd door de politie, op verdenking van het bezit van mogelijk drugs en omdat hij gezocht werd voor een hechtenis van 45 dagen.

Op dezelfde dag viel een bestuurder (21), op omdat hij met een te hoge snelheid over de A16 reed, ongeveer 29 km/uur te snel. Hij werd door de agenten naar de Lapdijk gebracht. Bij het zien van de politie ontdekten ze direct een zakje vermoedelijke hasj op de achterbank en vroegen aan de twee inzittenden of ze nog meer drugs bij zich hadden. Er werden nog twee zakjes vermoedelijke hasj gevonden. Ondertussen opende een agent de kofferbak en trof daar een derde persoon aan, een 22-jarige man uit Tilburg, die ongeveer 100 gram wit poeder bij zich had. Hij werd gearresteerd omdat er nog een openstaand vonnis van 45 dagen tegen hem liep.

Het poeder wordt onderzocht om te bepalen of het om harddrugs gaat.