Auto botst achterop vrachtwagen, bestuurder overleden

Auto botst achterop vrachtwagen, bestuurder overleden

Geplaatst op 30 maart 2024, om 08:45 uur

BARENDRECHT – Op zaterdagochtend rond 06.25 uur deed zich een tragisch ongeval voor op de A29 richting Barendrecht.

Een personenauto botste met hoge snelheid achterop een vrachtwagentrailer, waarna een deel van de auto onder de trailer vast kwam te zitten. Verschillende hulpdiensten, inclusief een traumahelikopter, spoedden zich naar de plek des onheils om hulp te bieden aan de betrokkenen. Ondanks hun inspanningen bleek het slachtoffer, bekneld in het wrak, reeds aan de opgelopen verwondingen te zijn overleden.

De politie heeft het gebied rondom het wrak met zwarte schermen afgezet en een onderzoek naar de oorzaak van het ongeval ingesteld. De vrachtwagenchauffeur, die hevig was geschrokken van het voorval, is door ambulancepersoneel opgevangen en nagekeken.

Als gevolg van het ongeval is de A29 richting Rotterdam voor onbepaalde tijd gesloten.