Jongen (17) slachtoffer van straatroof

Jongen (17) slachtoffer van straatroof

Geplaatst op 28 maart 2024, om 11:20 uur

VLISSINGEN – Woensdagavond heeft is een 17-jarige jongen het slachtoffer geworden van een straatroof. Het slachtoffer is daarbij niet fysiek gewond geraakt, maar hij is wel erg geschrokken. De politie doet een oproep aan eventuele getuigen om zich te melden.

De jongen bevond zich rond 22.20 uur in het park aan de Koudekerkseweg. Daar werd hij vastgegrepen en op de grond geduwd door meerdere personen gekleed in donkere kleding en maskers. Ze eisten geld van hem. Het slachtoffer gaf zijn bezittingen af, waarna de verdachten wegrenden in de richting van de Boulevard en de Julianalaan.

De verdachten worden beschreven als twee tot drie vermoedelijke mannen met een lengte van ongeveer 1.85 meter. Ze hebben een lang en slank postuur en droegen zwarte kleding met zwarte maskers.