Fietser (40) alsnog overleden na aanrijding met auto

Fietser (40) alsnog overleden na aanrijding met auto

Geplaatst op 27 maart 2024, om 17:53 uur

SINT MAARTEN – De fietser, die maandag 25 maart betrokken raakte bij een ernstig verkeersongeval aan de Groenveldsdijk in Sint Maarten, is woensdag 27 maart aan zijn verwondingen overleden. Het gaat om een 40-jarig man uit de gemeente Dijk en Waard. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het verkeersongeval.

De politie kreeg maandag rond 17.20 uur melding van een ernstige aanrijding tussen een fietser en een auto. De 40-jarige man werd met zwaar letsel naar het ziekenhuis gebracht. Hier is hij helaas een paar dagen later komen te overlijden.

De bestuurder van de auto, een 48-jarige man uit de gemeente Schagen, werd volgens procedure aangehouden. Hij is inmiddels heengezonden. Zijn betrokkenheid bij het verkeersongeval wordt onderzocht door de afdeling Verkeersongevallenanalyse van de politie. Aan de familie van het slachtoffer is een familierechercheur toegewezen.