Werknemer belandt onder cabine van heftruck in bedrijfspand

Werknemer belandt onder cabine van heftruck in bedrijfspand

Geplaatst op 26 maart 2024, om 11:04 uur

HARDERWIJK – Dinsdagochtend werden de hulpdiensten opgeroepen voor een melding van een ongeval op de Newtonweg in Harderwijk.

Rond 08:40 werden de hulpdiensten gealarmeerd. Bij aankomst bleek het incident zich niet op de openbare weg te hebben voorgedaan, maar in een bedrijfshal. Een slachtoffer is uit de hal gekomen en met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Op het terrein waren meerdere brandweervoertuigen aanwezig, evenals twee ambulances en politie-eenheden.

Volgens De Stentor was de man, een werknemer van het bedrijf bezig met het verplaatsen van pakketten toen de heftruck waarop hij reed kantelde en omviel. De Arbeidsinspectie voert momenteel onderzoek uit naar het ongeval.

Foto’s: Persbureau Heitink