Medewerker supermarkt in hand gestoken door klant

Medewerker supermarkt in hand gestoken door klant

Geplaatst op 26 maart 2024, om 07:51 uur

AMSTERDAM – Een medewerker van de Jumbo is maandagavond gewond geraakt bij een steekpartij in Amsterdam. De medewerker werd rond kwart voor zeven door een klant in de hand gestoken bij de zelfscankassa in de supermarkt aan het Buikslotermeerplein.

Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumateam, werden opgeroepen om hulp te bieden. Uiteindelijk bleek de inzet van het traumateam niet nodig. Het slachtoffer is na de eerste zorg naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling.

De dader kon verderop aan het Buikslotermeerplein door agenten worden aangehouden. Het steekwapen had hij op dat moment niet meer bij zich. De agenten zijn later op onderzoek uitgegaan en hebben het mes in een grote put aangetroffen.

De forensische opsporing gaat onderzoek doen. De supermarkt ging vanwege het incident vandaag niet meer open.

Foto’s: Mizzle Media / Michel van Bergen