Vrouw (80) overleden na steekincident, vrouw (21) aangehouden

Vrouw (80) overleden na steekincident, vrouw (21) aangehouden

Geplaatst op 22 maart 2024, om 12:08 uur

AMSTERDAM – Vrijdag 22 maart 2024 rond 06.30 uur heeft een steekincident plaatsgevonden in een woning aan de James Cookstraat in Amsterdam. Een 80-jarige vrouw is daarbij om het leven gekomen. Een vrouw (21), een bekende van het slachtoffer, is aangehouden en wordt verhoord.

Rond 06.30 uur krijgt de politie een melding van een steekincident in een woning aan de James Cookstraat. De politie gaat direct ter plaatse en treft in het trapportaal de 21-jarige verdachte aan die wordt aangehouden. In de woning treft men de vrouw aan met ernstige verwoningen. De politie, ambulancepersoneel en het Mobiel Medisch Team verlenen eerste hulp.

Onderweg naar het ziekenhuis is de vrouw (80) komen te overlijden aan haar verwondingen.