Rookontwikkeling door droog gekookt pannetje

Rookontwikkeling door droog gekookt pannetje

Geplaatst op 19 maart 2024, om 13:45 uur

OSS – Aan het einde van de ochtend op dinsdag werden de brandweer en politie opgeroepen voor een melding van een woningbrand aan de Braakstraat in Oss.

Beide hulpdiensten arriveerden met spoed op de locatie. De politie was als eerste aanwezig en omdat het niet meteen duidelijk was of er nog mensen in de vrijstaande woning waren, hebben agenten een ruit aan de achterkant van het huis ingeslagen. Toen de brandweer arriveerde, merkten ze dit niet meteen op, waardoor ze de voordeur van het huis met een ram insloegen. Gelukkig bleek al snel dat er niemand thuis was.

In de keuken bleek een pannetje te zijn droog gekookt, wat resulteerde in een forse rookontwikkeling in de woning. Hoewel er geen echte brand was, moest de brandweer de woning toch ventileren met behulp van een grote ventilator.

Foto’s: Gabor Heeres